Wij helpen u graag

U wilt uw huis verkopen?

020 496 9288
info@geijselmakelaardij.nl
9,6 Funda beoordeling

U wilt uw huis verkopen?

5 Redenen waarom u uw huis door ons wilt laten verkopen!

 1. U wilt een deskundige en enthousiaste makelaar. Wij zijn no-nonsense en zeer flexibel, niets is te gek om gezamenlijk een goed resultaat te behalen;
 2. U wilt de hoogste opbrengst met de beste voorwaarden;
 3. U wilt volledig worden ontzorgd;
 4. U vindt het belangrijk veelvuldig op de hoogte gehouden te worden met een gedegen nazorg;
 5. Integriteit, punctueel en vakkundig zijn wij beide, waarbij wij niets aan het toeval over laten. Met veel plezier en enthousiasme bestormen wij de huizenmarkt.

Contact

Wilt u meer weten over onze verkoopbemiddeling? Wij maken graag een persoonlijke afspraak bij u thuis of op ons prachtige monumentale kantoor ‘het huis met de kettingen’ middenin de historische dorpskern aan ‘het kampje!’

Klik HIER voor onze interactieve brochure ‘uw woning verkopen’ voor meer informatie of raadpleeg onderstaande informatie.

Contact opnemen

Huis verkopen – verkoopbegeleiding & verkoopstyling

Wilt u uw woning verkopen? Het is een spannende gebeurtenis. U doet het niet jaarlijks en er komt vaak een hoop bij kijken. Als verkoper geldt dat u een goede prijs wilt krijgen voor het huis waar u altijd met plezier in woonde en onder de juiste condities. Daarbij speelt de vraagprijs een grote rol. Wat uw situatie ook is: uw woning heeft een bepaalde financiële en emotionele waarde. Dan is het prettig te werken met een makelaar die uw woning op waarde weet te schatten. Met onze kennis van de markt en jarenlange ervaring bieden wij de hulp die u nodig heeft bij het verkopen van uw woning. We kunnen u een passend advies geven voor wat uw woning waard is. De marktomstandigheden, locatie en de staat van uw woning zijn hierbij van belang.

Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken.

Er is maar één kans op een eerste indruk. Investeren in de presentatie van uw woning verdient zich terug

Haal alles uit de woning wat erin zit

Wij zijn niet alleen opgeleid als Makelaar & Taxateur maar hebben ook jarenlange ervaring in het stylingadvies. Bij de verkoop van uw woning zit een verkoopstylingadvies en het verkoop klaar maken van uw woning bij het gehele verkooptraject inbegrepen.

Met een professionele presentatie verhoogt u de verkoopkans van uw huis aanzienlijk. Behalve de snelle verkoop van uw huis, kan er ook een hogere verkoopprijs worden gevraagd.

Wij zien direct de sterke punten van uw woning en hoe deze benadrukt kunnen worden. Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen u, hoe u het beste uit uw woning kunt halen.

Aanspreekpunt voor het gehele project

Graag helpen wij u bij het hele verkooptraject. Het verkoop klaar maken van de woning, het geven van advies, van styling tot en met de presentatie en verkoop van uw woning. Wij gaan het gehele verkooptraject begeleiden door middel van verkoopcoaching. Bij de verkoop van uw woning zit een verkoopstylingadvies en het verkoop klaar maken van uw woning bij het gehele verkooptraject inbegrepen.

Wat doet verkoopstyling ?

Uw huis is uw thuis, en dat is te zien. Prettig voor uzelf, maar meestal niet voor potentiële kopers. Verreweg de meeste mensen kunnen niet door de persoonlijke inrichting van een ander heen kijken. Ze beoordelen een woning vooral op het interieur, als dat niet bevalt, zijn ze meestal ook niet gecharmeerd van het huis zelf. Een gemiste kans. Kijkers moeten zich kunnen voorstellen hoe het is om in uw huis te wonen. Dat is makkelijker in een overzichtelijke en neutraal ingerichte woning. Voor de optimale verkooppresentatie wordt gezorgd dat de ruimten goed in beeld komen, dat de woning zo neutraal mogelijk en gedepersonaliseerd is. Daarmee bedoelen wij niet kaal, ongezellig en kleurloos. Sterker nog: een verkoopklare woning is warm, uitnodigend en sfeervol waar een zo groot mogelijke doelgroep zich snel thuis voelt, zodat een potentiële koper er zichzelf in kan zien wonen.

We lopen samen door de woning en buitenruimten en bespreken de verkoopstyling en verkoop tips waarmee u meer uit uw woning kunt halen en het karakter van de woning zo goed mogelijk kunt vastleggen bij het presenteren op Funda en bij de bezichtigingen.

Aanpassingen aan de woning en de buitenruimten die bijdragen aan het beter verkoopbaar maken worden vastgelegd en aan u medegedeeld.

Woning presentatie

De verkoop van een woning wordt steeds meer bepaald door marketing. Daarbij gaat het om zaken als presentatie, leefomgeving, onderscheid, lifestyle, beleving en emotie. Wanneer een woning nieuw op de markt komt, is de eerste indruk op internet cruciaal. Dat trekt potentiële kopers over de streep om al dan niet tot bezichtiging over te gaan. Een optimale presentatie op Funda is hierin van belang. Een professionele fotopresentatie is de beste uitnodiging voor een bezichtiging. Deze fotopresentatie kan worden uitgebreid met digitale woningpromotie onder andere: 360’ fotografie, woning video, hoogte fotografie, professionele 2D/3D plattegronden etc. Daarbij kan de potentie van de woning worden gevisualiseerd door middel van een digitale restyling / art impressions. Er is maar één kans op een eerste indruk.

Neem contact met ons op

Wat kunt u van ons verwachten

Onze toegevoegde waarde

 • Kennismakingsafspraak bij u thuis, opname van uw woning, uitleg over het verkoopproces, de dienstverlening en presentatie.
 • Advies over de hoogte van de vraagprijs en inschatting van de marktwaarde.
 • Bepalen van verkoopstrategie.
 • Verzamelen van alle benodigde akten, overige documenten en informatie over de woning.
 • Samen de vele mogelijkheden qua woningpresentatie doornemen en hieruit de beste keuze maken voor de presentatie uw woning.
 • Het verkoopstylingadvies bespreken en in gang zetten.
 • Verzorgen van een uitgebreide verkooppresentatie zoals o.a. professioneel gemaakte foto’s, video, plattegronden en een goede verkooptekst.
 • Aanmelding bij NVM, Funda en presentatie op onze eigen website.
 • Ons netwerk aan actieve zoekers en collega makelaars op de hoogte brengen.
 • Begeleiding van bezichtigingen en informatieverstrekking aan aspirant-kopers.
 • Ik houd u op de hoogte over het verkoopproces, de bezichtigingen en de ontwikkelingen naar aanleiding van de bezichtigingen zowel persoonlijk als via het online woonportaal Move.nl. De belangen zijn te groot om dit anders te doen. U kunt er op vertrouwen dat ook de andere partij deze korte communicatielijnen zal ervaren.
 • De geïnteresseerde laten wij niet meer los. We richten ons op een vlekkeloze samenwerking met een uitmuntend resultaat.
 • Bij een bod wordt in nauw overleg met u de beste onderhandelingsstrategie bepaald.
 • Transparante werkwijze en biedingsproces
 • Adviseren in,  het opstellen van en het laten ondertekenen van de koopakte.
 • Begeleiding van een eventuele bouwkundige keuring en taxatie.
 • Toezien op voortgang en aflopen van cruciale data zoals die in de koopakte staan.
 • Begeleiding inspectie van de woning en leveringsakte bij de notaris.
 • Ook na de eigendomsoverdracht kunt u op ons rekenen.
 • No-nonsense communicatie, persoonlijk contact.
 • Zeer goede bereikbaarheid via WhatsApp.
 • Service on demand wanneer het u schikt.

De verkoopopdracht wordt vastgelegd in een schriftelijke opdracht tot dienstverlening. Op de verkoopopdracht zijn de algemene consumenten voorwaarden van de NVM van toepassing.

Volledige ontzorging bij het verkopen van uw woning. Daar staan wij voor!

Kosten

Geen woning is hetzelfde, dus de kosten zijn altijd op maat gemaakt en transparant. Wij werken met opstartkosten en een courtage. De hoogte van de opstartkosten is afhankelijk van de gekozen verkoopstrategie. Hierbij kunt u denken aan de kosten voor fotografie, videografie, het inmeten van de woning, eventuele advertentiekosten, artist impressions, verkoopinrichting en energielabel verstrekking.

De courtage is afhankelijk van de courantheid (gewildheid) van het huis alsmede de hoogte van de koopsom. Wij werken met een percentage van de verkoopsom. 

Laten we kennis maken

Een huis verkopen begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een aantal malen in uw leven verkoopt u een woning. Iedere keer is het een spannende gebeurtenis. Of het nu om de eerste of volgende woning gaat. Er moet een ‘klik’ zijn met de makelaar die u inschakelt bij de verkoop, de onderhandelingen en de officiële afhandeling. U moet op dezelfde golflengte zitten. Om u goed te kunnen begeleiden, willen wij u graag leren kennen. Weten wat u belangrijk vindt. Zodat wij u heel gericht kunnen bijstaan.”

Maak een afspraak en laat u verrassen door onze service en aanpak!

Afspraak maken