Wij helpen u graag

Bernard Geijsel en Mariëlle Duran

020 496 9288
info@geijselmakelaardij.nl
9,6 Funda beoordeling

Bernard Geijsel en Mariëlle Duran

Een actief, no nonsense kantoor van deze tijd. Al ruim 20 jaar een betrouwbare partner voor het kopen en verkopen van woningen in de regio Groot Amsterdam, het leukste werkgebied van Nederland.

Wij zijn gedreven, deskundig en enthousiast. Maar bovenal persoonlijk!

Onze eigenschappen op een rijtje:

  • Persoonlijk op een zakelijke wijze
  • Integer en deskundig
  • Afspraak is afspraak
  • Punctueel
  • Flexibel
  • Goed luisterend vermogen
  • Dienstverlenend en ontzorgend

Contact opnemen

Bernard Geijsel
Register Makelaar Taxateur
Sinds 1998 ben ik werkzaam in de makelaardij. Eerst bij verschillende Amstelveense en Amsterdamse kantoren en sinds 2011 als zelfstandige. Ik ben benaderbaar en mijn klanten kunnen altijd alles tegen mij zeggen. Ik ben er altijd op gefocust om mijn klanten de beste service te bieden. Hoe ik dat doe? Door aandacht te hebben en mij in de klant te verplaatsen. Dit vertaalt zich dan vanzelf in een enorme betrokkenheid. Een informele en flexibele stijl kenmerkt mijn aanpak. Uiteraard ben ik volledig gecertificeerd, erkend als NWWI taxateur en aangesloten bij de NVM. Tot slot beschik ik over een groot netwerk, wat vaak zijn vruchten afwerpt bij de aan- en verkopen van een huis. Wanneer ik tevreden ben? Als ik heb kunnen bijdragen aan het woongeluk van mijn klant. Daar krijg ik zoveel energie van!
Mariëlle Duran
In 2018 ben ik begonnen in de makelaardij bij een makelaar in Amstelveen, specifiek gericht op verkoop Nieuwbouwprojecten. Voor 2018 heb ik onder andere als zelfstandig communicatie adviseur gewerkt bij verschillende bank- en verzekeraars. Mijn hart ligt echt in de makelaardij. Geen dag is hetzelfde; iedere woning is anders. En iedere klant is uniek met specifieke wensen en behoeften. Dat maakt dat ik iedere dag met veel plezier werk. Het onderzoeken van de wens van de klant maar zeker het commerciële doel voor ogen houden. Een woning verkopen en aankopen daar komen niet alleen financiële belangen bij kijken maar zeker ook het emotionele aspect. Ik hoop dat onze klant ervaart dat ik zeker voor de laatste twee zaken oog heb. Sinds 2017 ben ik ook vaste klant bij de NVM inzake opleidingen; begonnen als Assistent Register Makelaar, verder gegaan met de opleiding Kandidaat Register Makelaar waarbij ik nu in de afrondende fase zit van de opleiding Register Taxateur Wonen. Ik verheug mij op het Gezeltraject Register taxateur om zoveel mogelijk praktijk ervaring op basis van taxaties te mogen doen. In 2020 ben ik bij Geijsel Makelaardij begonnen; Ik woon sinds 12 jaar met veel plezier in Ouderkerk aan de Amstel. En dan mag ik ook nog werken op een prachtig kantoor, hartje centrum van Ouderkerk aan de Amstel, met fijne collega’s en hele leuke opdrachtgevers / klanten!