Wij helpen u graag

Een woning kopen

020 496 9288
info@geijselmakelaardij.nl
9,6 Funda beoordeling

Uw woonwensen omzetten in realiteit

Op zoek naar een nieuw thuis?

Een huis kopen is grotendeels emotie. Laat het u overkomen, Bernard Geijsel staat u bij.

Ik ken de markt op mijn duimpje en beschik over een breed netwerk. We kopen samen niet alleen het huis dat bij u past, maar ik garandeer ook dat het hele proces soepel en stressvrij verloopt. Het doel is: uw woonwensen omzetten in realiteit en ervoor te zorgen dat u een leuke klantenreis hebt.

Persoonlijk gesprek

Het kopen van een eigen huis is een spannende, maar ook ingewikkelde aangelegenheid die niet elke dag plaatsvindt. De keuze voor huisvesting heeft mede te maken met de financiële draagkracht van de aspirant-koper, met zijn of haar toekomstverwachtingen en (woon)wensen. In een persoonlijk gesprek worden uw woonwensen en financiële mogelijkheden doorgenomen. Aan de hand hiervan ga ik voor u op zoek naar een passende woning. Uw belangen staan voorop. Mijn uitgangspunt is het professioneel begeleiden van kopers bij het nemen van een grote financiële beslissing. De makelaar kijkt niet emotioneel maar met name rationeel naar de woning in combinatie met uw wensen en mogelijkheden.

Wij bieden u twee aankooptrajecten aan:

 • De volledige zoek- aankoopopdracht of
 • de gerichte aankoopopdracht.

Contact opnemen

Een woning op het oog ?

Gerichte aankoopopdracht

Wij kunnen u van dienst zijn voor de aankoop van uw nieuwe woning of appartement. Via internet kunt u uitstekend zelf op zoek naar een andere woning. Maar dit betekent niet dat u geen aankoopbegeleiding kunt gebruiken voor het huis dat u op het oog heeft. Als u een woning wilt kopen doet u er verstandig aan om een aankoopmakelaar in te schakelen die uw belangen voor 100 % behartigt. Als NVM makelaar heb ik namelijk inzicht in de NVM database waardoor ik een goed overzicht heb van de geschiedenis en de transacties van de woningen. Hierdoor kan ik een onderbouwd waardeoordeel geven van de woning. De verkopende makelaar staat immers aan de zijde van de verkoper. Uw belangen staan voorop. Ik ga met u samen de woning bezichtigen. U krijgt een eerlijk en objectief advies over de woning. Na dit waardeoordeel kan er besloten worden om een bod uit te brengen. Geijsel makelaardij voert voor u de onderhandelingen uit en begeleidt u in alle aspecten tot en met de aankoop en levering van de woning bij de notaris. Ook na de eigendomsverkrijging kunt u op mij blijven rekenen.

Onze toegevoegde waarde

Volledige zoek – aankoop opdracht

 • Wij hebben toegang tot het complete woningaanbod van Nederland. Dit portal wordt continu bijgewerkt; 24 uur per dag, zeven dagen per week.
 • Daarnaast zijn wij via ons netwerk op de hoogte van aanbod dat (nog) niet op de vrije woningmarkt wordt aangeboden (het off-market aanbod).
 • Aan de hand van uw woonwens kunnen wij dus met precisie zoekopdrachten uitvoeren, waarna wij u persoonlijk kunnen begeleiden in alles wat er komt kijken bij aankoop.

Neem contact met ons op

Wat kunt u van ons verwachten ?

 • Intakegesprek, inventarisatie van uw zoekwensen en uitleg over het aankoopproces en onze dienstverlening.
 • U wordt op de hoogte gehouden van het actuele aanbod dat aan het zoekprofiel voldoet.
 • Wij maken afspraken om samen met u woningen te bezichtigen.
 • U krijgt tips over waarop te letten tijdens een bezichtiging.
 • Tijdens en na de bezichtiging krijgt u een advies over de woning. Er wordt onder andere gekeken naar de marktwaarde, courantheid, bouwkundige staat en omgevingsfactoren en bijvoorbeeld de financiële situatie van de Vereniging van Eigenaren bij de aankoop van een appartement.
 • Na dit waardeoordeel kan er besloten worden om een bod uit te brengen. In goed overleg met u wordt de beste onderhandelingsstrategie bepaald.
 • U kunt, doordat u alle feiten weet, een weloverwogen keuze maken om wel of niet te bieden.
 • De bieding met bijkomende voorwaarden en voorbehouden wordt geformuleerd.
 • Verzamelen en recherche van alle akten en overige documenten en informatie inwinnen bij o.a. gemeentelijke instellingen, Milieudienst, Bodemloket, Ruimtelijk plannen, Kadaster en de Vereniging van Eigenaren.
 • Bepalen of er advies ingewonnen dient te worden bij een derde zoals een bouwkundige of een asbest inspecteur.
 • Controleren en begeleiden van het tekenen van de koopakte.
 • Toezien op voortgang en aflopen van cruciale data zoals die in de koopakte zijn opgenomen.
 • Op de dag van de eigendomsoverdracht begeleiden wij voor u de inspectie van de woning en leveringsakte bij de notaris.
 • Ook na de eigendomsverkrijging kunt u op mij blijven rekenen.
 • Transparante werkwijze
 • No-nonsense communicatie, persoonlijk contact
 • 24/7 bereikbaar via WhatsApp

Kosten

Wij werken altijd met een vast bedrag i.p.v. een percentage van de aankoopsom. Het einddoel is natuurlijk zo goedkoop mogelijk aan te kopen en niet zo duur mogelijk. De aankoopopdracht wordt vastgelegd in een opdracht van dienstverlening. De Algemene consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing. 

Laten we kennis maken

Een huis aankopen begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“Een aantal malen in uw leven koop je een woning. Iedere keer is het weer een spannende gebeurtenis. Of het nu om de eerste of volgende woning gaat, het moet bij u passen. Er moet een ‘klik’ zijn. Datzelfde geldt voor de makelaar die u inschakelt bij de zoektocht, de onderhandelingen en de officiële afhandeling. U moet op dezelfde golflengte zitten. Om u goed te kunnen begeleiden, willen wij u graag leren kennen. Weten wat u belangrijk vindt. Hoe u leeft en waar u van geniet. Zodat wij u heel gericht kunnen bijstaan. Die ene woning vinden waar u dat goede gevoel bij hebt, voor een prijs die bij u past”.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze service.

Afspraak maken