Vredebest 42 Ouderkerk aan de Amstel

020 496 9288
info@geijselmakelaardij.nl
9,6 Funda beoordeling
Verkocht

Vredebest 42 Ouderkerk aan de Amstel

Omschrijving

Zeer luxe en uitgebouwde 4 KAMER EENGEZINSWONING met een fraaie ligging met sierwater aan de voorzijde. De woning ligt aan een autoloze zijstraat van de Overweg op een steenworp afstand van het prachtige natuur- en recreatiegebied de Ouderkerkerplas.

Woonoppervlakte 123 m², perceeloppervlakte 134 m². Bouwjaar 1986, oplevering in overleg.

Indeling:
Via de fraai aangelegde voortuin bereikt men de entree naar de hal. Moderne toiletruimte met zwevend closet en fontein, meterkast (12 groepen, 3 aardlek), trap naar boven en de toegang tot de in 2014 naar achter uitgebouwde woonkamer.

De woonkamer is zeer royaal en heeft aan de achterzijde een fraaie schuifpui met veel glasoppervlakte en veel lichtinval zodat er een heerlijk binnen-buitengevoel ontstaat. Middels de schuifpui bereikt men de op het zuidoosten gelegen achtertuin. De woonkamer heeft vloerverwarming onder een fraaie antraciete plavuizenvloer welke doorloopt in de tuin middels eenzelfde afgemeten antraciete keramische tegel.
De moderne open keuken bevindt zich aan de voorzijde en kent veel werkruimte, een baropstelling, ingebouwde keukenwand en is voorzien van moderne inbouwapparatuur van het merk Boretti: grote koelkast, vriezer, 5-pits gaskookplaat, (Wave) afzuigkap (naar buiten), combimagnetron/oven, combi-stoomoven, 1,5 spoelbak en vaatwasmachine (Siemens).

Tuin:
De gezellige en diepe achtertuin is gelegen op het zuidoosten en kent een gezellige veranda, overkapping met zonnedoek en vrijstaande stenen met hardhout omklede schuur voorzien van elektra. Er is een achterom aanwezig.

Verdieping:
Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. De bijzonder ruime hoofdslaapkamer aan de achterzijde waren voorheen 2 kamers en is voorzien van een sierlijst en inbouwspots. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde evenals de badkamer. De badkamer is vanuit de bouw gerealiseerd en komt met een wastafel, ruime douchecabine, een ligbad en een staand toilet.

Zolderverdieping:
Overloop voorzien van een dakraam aan de achterzijde en met aansluitingen voor de wasmachine en droger, opstelling voor de c.v-installatie (Atag 2014) en mechanische ventilatie aan de voorzijde. De overloop geeft toegang tot de vliering. Grote zolderkamer voorzien van een groot dakraam en met opbergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden:
– grote schuifpui aan de achterzijde met veel glasoppervlakte
– begane grond voorzien van vloerverwarming
– de woning heeft geheel nieuwe hardhouten kozijnen met HR++ beglazing en met elektrische rolluiken
– de woning is voorzien van dak-, muur-, vloer-, en HR++ glasisolatie
– uitgebreide elektrische installatie met 12 groepen en 3 aardlekschakelaars
– eigen grond
– gelegen aan autovrije straat van de Hoofdenburgbuurt
– kindvriendelijke buurt
– dichtbij uitvalswegen en de Ouderkerkerplas

Locatie:
Ouderkerk aan de Amstel ligt op korte afstand van Amsterdam en Amstelveen, doch door de landelijke ligging is het hier heerlijk rustig wonen. Er zijn diverse recreatiemogelijkheden aanwezig zoals de Ouderkerkerplas, Amstel en de Rondehoep.
De kindvriendelijke rustige woonbuurt met voldoende parkeergelegenheid is goed gelegen op loop-/fietsafstand van halte openbaar vervoer, winkelcentrum Sluisplein, scholen, crèches en naschoolse opvang, maar ook nabij de historische fraaie en gezellige dorpskern met o.a. winkels en horeca.
Ouderkerk aan de Amstel is een ideale uitvalsbasis voor tal van snelwegen (A9, A10 en A2) en toch landelijk gelegen, omringd door de rivieren Amstel en Bullewijk.
Er zijn hier tal van recreatiemogelijkheden zoals tennis, paardrijden, golfen, voetbal en handbal. Ook op culinair gebied is het dorp beroemd door de vele restaurants in verschillende prijsklassen. De afstand tot Amsterdam is ca. 10 autominuten, evenals het “Stadshart” van Amstelveen. Ouderkerk heeft een super snelle busverbinding van Arena via Amstelveen, Schiphol en Hoofddorp naar Haarlem. Op de fiets bent u in een half uur in het centrum van Amsterdam.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, aan water, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
123 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceel
134 m²
Inhoud
365 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Dakraam, mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, hr glas, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Atag (gas gestookt combiketel uit 2014, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
OUDER-AMSTEL D 2271
Oppervlakte
134 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASL00-D-2271

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
47 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidoost bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media